Welkom Veronique!

“Begin september ben ik opgestart bij Konsilanto. Ik heb dit bedrijf leren kennen via een selectiekantoor.
Om Konsilanto al een beetje te leren kennen  ben ik de website gaan bekijken.  Deze gaf me meteen een heel uitnodigend gevoel. Ik was dus zeer benieuwd en wilde heel graag op gesprek gaan.

De eerste kennismaking met het bedrijf was aangenaam. Ik werd goed ontvangen en voelde me meteen om mijn gemak. Konsilanto biedt namelijk een heel uitnodigende, ontspannende, maar ook professionele sfeer.

Vanaf dag één ben ik heel goed opgevangen. Alles wordt meteen verduidelijkt en uitgelegd waar nodig. De collega’s zijn vriendelijk en staan open om je te leren kennen.  Je voelt je totaal niet als een buitenbeentje en hebt zelfs het gevoel dat je al opgenomen bent als ‘een deel van de Konsilanto-familie’. Je krijgt enorm het gevoel dat je geaccepteerd wordt als persoon, wie je werkelijk bent.

Naast de aangename werksfeer en toffe collega’s is er ruimte om je kennis ten volle uit te breiden.  Elk kantoor heeft zijn manier van werken.  Het Konsilanto-team legt duidelijk uit hoe zij juist te werk gaan, en wat de aandachtspunten zijn.  Je wordt begeleid in je traject zodat je de mogelijkheid  hebt om jezelf te ontwikkelen in de richting die je voor ogen hebt.

Ik zou iedereen aanraden om op gesprek te komen. Hier is geen type of profiel waar je in moet passen.  Je competenties komen op de eerste plaats. Konsilanto streeft er ook naar om het beste in jezelf naar boven te halen.”

Veronique waagde de sprong!  Misschien u in de toekomst ook?  Check onze vacatures om te kijken naar wie wij nog op zoek zijn!