Onze kantoorcultuur

Werken bij Konsilanto

De cultuur bij ons op kantoor

Nergens beter om ambities waar te maken, banden te smeden en te groeien dan bij Konsilanto. Heb je nood aan wat bijscholing? Word de ondernemer van je eigen carrière en denk gerust mee over hoe we onszelf, ons team en onze klanten naar succes kunnen leiden.

Hier wordt jouw mening gewaardeerd en elke nieuwe collega aangemoedigd. Zo brengen we op één, twee, drie straffe ideeën in de praktijk. Zonder veel vijven en zessen.

Onze cultuur in actie

“Wie is het meest ambitieus?”

“Wie ontfermt zich over nieuwe collega’s?”

“Wie heeft het grootste ochtendhumeur?”

Kaarten op tafel

Eerlijkheid, vertrouwen en transparantie staan centraal in alles wat we doen. Daarom winden we er geen doekjes om en delen we een antwoord op al je vragen!

Samen voor een groenere toekomst. Als werknemer van Konsilanto kan je kiezen voor een bedrijfswagen als onderdeel van je loonpakket. Omdat wij duurzaamheid erg belangrijk vinden, werken wij aan een wagenpark dat volledig uit elektrische wagens bestaat. Je wagen kan je opladen terwijl je werkt, aangevuld met een vergoeding voor je laadbeurten thuis en onderweg. Liever met de (elektrische) fiets naar het werk? Dat kan ook!

Je mag je verwachten aan een aantrekkelijk loonpakket afgestemd op je functie en ervaring. Je brutoloon wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een onkostenvergoeding voor de dagen op verplaatsing, een forfaitaire onkostenvergoeding, een internetvergoeding, een eindejaarspremie en eventueel een fietsvergoeding voor de sportieve medewerkers. Zet je je in voor onze collectieve doelen en worden deze behaald? Dan krijgen alle medewerkers een winstpremie boven op hun loon en dat twee keer per jaar.

Jij staat aan het roer van je eigen carrière. Wat wil je nog bijleren? Waar word je enthousiast van? Dat zijn de vragen waar wij van wakker liggen. Jij bepaalt zelf waar je wil geraken en wat daarvoor nodig is. Je kan je daarvoor intern of extern bijscholen volgens je eigen interesse en behoefte.

Je staat er nooit alleen voor. Wanneer je start bij Konsilanto krijg je een peter of meter toegewezen die je wegwijs maakt op je nieuwe werkplek. Maar daar stopt het niet, ook nadien blijven we steeds met elkaar in verbinding.

We kijken als team samen naar de werkplanning. Heeft er iemand te veel werk, dan springt er een collega even bij. Zo ontstaat er kruisbestuiving en zorgen we voor een haalbare workload voor iedereen. In onze werkcultuur is er geen schroom om vragen te stellen. Door de diversiteit aan talenten en interesses, is er altijd wel iemand beschikbaar met de juiste expertise die je kan bijstaan.

Wanneer je het voorbije jaar voltijds gewerkt hebt, heb je zoals steeds recht op de 20 wettelijke vakantiedagen. Daarbovenop trakteren wij met 4 extra legale verlofdagen die je vrij kan inzetten. Geen collectieve sluiting bij ons maar jij kiest je verlofdagen zelf in overleg met je team.

Ambitie om te groeien ontvangen we met open armen. Zowel groei op technisch vlak als persoonlijke groei ondersteunen we graag. Wij willen weten wie je bent, wat je talenten zijn en waar je energie van krijgt. Jij krijgt de kans om je eigen pad te bewandelen. Training en coaching helpen jou daarbij.

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Daar gaan we voor bij Konsilanto. Als stimulans kan je bij ons op kantoor steeds een gevulde fruitmand vinden. Ook zijn we niet vies van een spelletje padel of zaalvoetbal na de uren. En onze bureaus? Die zijn zo uitgerust zodat je ergonomisch, of zelfs rechtstaand, kan werken.

Een kind krijgen, voor een kind zorgen en ook nog werken, het vraagt soms veel van jou. Wil je je uren tijdelijk verminderen om een zorgfunctie op te nemen?  Gooi de kaarten op tafel en we bekijken samen wat mogelijk is om een haalbare work-life balance te bereiken.

Sommige collega’s houden ervan om na de uren af te spreken, anderen niet en dat is allemaal prima. Wij maken graag ook tijdens de uren tijd vrij om elkaar beter te leren kennen. Zo staan er geregeld teamactiviteiten op het programma waarbij we met alle vestigingen samenkomen. Om het jaar trekken we er enkele dagen op uit met het hele team voor een teambuilding.

Kijk eens binnen bij onze 3 kantoren

Mechelen

Het team van Mechelen groeide sterk in 2020 toen het kantoor van Borré & Co Accountants aansloot bij Konsilanto. Iets later werd het gebouw op de Brusselsesteenweg onderhanden genomen en voorzien van alle moderne comfort om aangenaam te werken. 

Marleen en haar team staan klaar om je wegwijs te maken zodat je je hier snel thuis voelt. Een keer in de maand kan je ons na de uren met z’n allen vinden op het dichtstbijzijnde terrasje.

Rotselaar

Het kantoor van Rotselaar is gelegen in het Wingepark, vlak naast de autokeuring van Rotselaar. Je kan het bedrijventerrein gemakkelijk bereiken via het op- en afrittencomplex Rotselaar/Holsbeek van de autosnelweg E314. 

Heidi en Koen ontvangen je met open armen in één van de twee teams.

Kontich

Welkom in kantoor Kontich, het hoofdkantoor van Konsilanto. In 2022 verhuisden we vanuit Mortsel naar dit gloednieuwe gebouw in het bedrijvenpark Gate 7. Gezien we hier op een boogscheut van de E19 tussen Antwerpen en Brussel zitten, hebben we onze bereikbaarheid alvast mee.

We nemen de volledige tweede verdieping van 950 m² voor onze rekening, voorzien van voldoende parkeerplaatsen en een grote eetruimte mét ons eigen rooftop terras.

In kantoor Kontich werken 4 teams van ongeveer 10 personen per team. Ook ons secretariaat, team HR en team legal kan je hier vinden.

Voel jij ook ‘n perfect fit?

Teambuildings en fun – dat zijn fijne extra’s, maar bij Konsilanto gaan we veel verder. Wij gaan vol voor een persoonlijke aanpak, op meerdere vlakken:

Je bent persoonlijk betrokken bij je klanten. Nooit meer vanop de 2de rij volgen dus!

Je persoonlijkheid wordt geanalyseerd voor de ultieme fit zodat je zeker met de juiste klanten en collega’s samenwerkt.

Je persoonlijke groei staat centraal. We volgen je ontwikkeling nauw op en denken samen na over carrièrepaden.