Ontdek het verhaal van onze collega Kamila!

Mijn avontuur bij Konsilanto begon een jaar geleden. Als stagiair kreeg ik de mogelijkheid om de theoretische kennis om te zetten in praktijk. Ik werd met open armen ontvangen en heb ook al snel mijn draai gevonden binnen de organisatie. Natuurlijk dankzij de toffe collega’s en de goede begeleiding tijdens mijn stage.

Ik was heel benieuwd naar het kantoorleven en zeker positief verrast! Ook al zijn we met veel collega’s, je wordt absoluut niet gezien als een nummertje. Integendeel, men staat erop om iedereen als een individu te zien, wat ik sterk waardeer.

Het voorbije jaar was heel uniek voor ons allen. Stage lopen, afstuderen en een eerste werkervaring zijn in gewone omstandigheden al grote en belangrijke stappen in het leven. De Coronacrisis heeft het nog ingewikkelder gemaakt. Daarom was ik zo blij toen ik in deze onzekere tijden een voorstel kreeg om langer bij Konsilanto te blijven en tot een volwaardige cliëntenadviseur te groeien.

Het telewerken was een uitdaging, maar het is ondertussen een deel van onze dagelijkse realiteit geworden. Al ben ik opgegroeid in het digitale tijdperk, blijft het toch zeer confronterend. “Hoor jij mij?” werd de nieuwe begroeting en het heeft toch even geduurd om daaraan te wennen. Ondertussen vind ik dat iedereen bij Konsilanto een medaille verdient voor het oplossen van teleconference issues. Hopelijk kunnen we dat snel terug achterwege laten.

Ik heb mijn plaats hier gevonden en kan niet wachten tot we terug met z’n allen op kantoor kunnen samenwerken!